Personal Training

Meer resultaat met Personal Training

GRATIS PROEFTRAINING

Naast de mogelijkheid tot gevarieerd en gezellig sporten staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Sportcentrum Jan de Rooy. Een goede intensieve begeleiding biedt hierbij extra mogelijkheden om uw gewenste resultaat te bereiken. Om dit te realiseren biedt Sportcentrum Jan de Rooy dan ook de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding van een Personal Trainer. In onze club wordt Personal Training gegeven door Wouter, Nina en Jan.

Samen écht je fitness doelstellingen behalen

Door een juiste combinatie van begeleid sporten, kennis en voeding zorgen wij dat jij je doelstelling behaalt. Dit doen wij door:

  • 100% focus: Alle aandacht voor jou en het behalen van jouw doelstelling
  • Extra persoonlijk advies: Persoonlijk advies over voeding en een gezonde levensstijl
  • Flexibiliteit: De Personal Trainer spreekt met jou af wanneer het jou schikt

PT30

Nieuw in onze club: PT30. In dit programma train je elke week 30 minuten samen met een van onze trainers. Daarnaast ga je zelf aan de slag met het programma wat je trainer voor je maakt. Omdat je elke week een contact en trainingsmoment hebt met je trainer maak je snel vorderingen.

Tarieven Personal Training

Omdat PT personelijk is, maken wij een pakketvoorstel op maat. Onze trainers vertellen je naar aanleiding van een vrijblijvende kennismaking graag hoe je bij je doel kunt komen. Bel met 013-534 25 60 en maak een afspraak voor een kennismaking. Een mail sturen naar info@janderooy.nl kan ook. Een van onze personal trainers neemt dan spoedig contact op voor een kennismaking. 

Cookie instellingen