FunXtion Training

Funxtioneel trainen met Funxtion

GRATIS PROEFWEEK

Wat is fun + functioneel trainen ineen? Dat is Funxtion. In een kleine groep worden er in onze Funxtron zone trainingen gegeven met oefeningen die voor iedereen te doen zijn. We passen het niveau van de oefeningen aan, aan wat jij kunt. Het doel van dit circuit is, dat je je fitter en vitaler voelt! 

Een belangrijk hulpmiddel voor onze instructeur is het grote scherm in het midden van de zaal. Hierop worden de oefeningen duidelijk weergegeven. Onze instructeur legt vervolgens uit voor welke gebieden van het lichaam deze oefeningen goed en effectief zijn. 

Omdat we veel verschillende trainingen aanbieden, raden wij je aan om deze lessen allemaal te proberen om te kijken welke het beste bij je passen. 

Omdat we een maximum van 12 personen toelaten tijdens deze traingen, reserveer je deze in onze reserveer app. We onderscheiden de volgende trainingen:

  • Move-it: 6 verschillende oefeningen voor het hele lichaam. 
  • ABS-core: 6 verschillende oefeningen voor met name buik/rug/billen kortom voor je core
  • Idi's BOOTY workout: Oefeningen met de focus op de billen buik en benen. 
  • Monique's Circuit: Elke week een andere set van oefeningen. Monique legt de oefeningen duidelijk uit, zodat iedereen deze kan volgen. Er is een gezamelijke afsluiting met diverse oefeningen. 
  • Body Circuit: 6 oefeningen met een gezamelijke warming-up en gezamelijke cooling down
Cookie instellingen