Beginnerscursus judo volwassenen!

Aan het begin van dit jaar hebben we met groot succes een beginnerscursus judo voor volwassenen gehouden. Alle deelnemers aan deze cursus waren enorm enthousiast! Daarom starten we vanaf woensdag 25 oktober weer een nieuwe beginnerscursus! 

 

In de afgelopen 45 jaar hebben wij binnen Sportcentrum Jan de Rooy duizenden judoka’s opgeleid. Vaak beginnen (kleine) kinderen aan judo om dat een aantal jaar vol te houden. Sinds een aantal jaren hebben we zelfs Tuimeljudo voor kinderen van 2 en 3 jaar op het lesrooster staan. We zien echter, dat het voor volwassenen niet altijd even gemakkelijk is om de stap te maken naar judo.

 

Speciaal voor volwassenen gaan we daarom een beginnerscursus judo organiseren. In 10 weken worden de deelnemers door onze ervaren judoleraren opgeleid voor de hele gele band! Het examen voor deze graduatie zal plaatsvinden in de laatste les.

 

De cursus zal plaatsvinden op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 in onze dojo (judozaal) en zal starten op woensdag 25 oktober 2023.

 

Het is erg fijn als je een eigen judopak hebt, maar het is ook mogelijk om een leen- judopak te gebruiken.

 

De kosten voor deze cursus van 10 weken (inclusief examen, band en diploma) bedragen € 99,-. (kosteloos voor leden van het sportcentrum) Gelieve contant te betalen bij inschrijving. Inschrijven kan tot uiterlijk 22 oktober 2023. De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar judo@janderooy.nl. Vermeld hierin uw naam en telefoonnummer. 

 

Met vriendelijke groeten

 

Jan de Rooij jr.