Zwangerfit

Op zoek naar een leuke en gezonde zwangerschapscursus?

GRATIS PROEFWEEK

Sinds 2010 heeft Sportcentrum Jan de Rooy ook een onderdeel toegevoegd gericht op zwangere dames of dames die net bevallen zijn genaamd ZwangerFit. De cursus is speciaal ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie en alleen speciaal opgeleide fysiotherapeuten mogen deze cursus geven. Binnen het sportcentrum wordt de cursus gegeven door ZwangerFit docente Chantal van Gestel.
 

Wat kan je verwachten van de cursus?

Tijdens ZwangerFit komen zowel sport, theorie en ademhalingstechnieken aan bod en ga je aan de slag zodat je conditie behouden blijft. Daarnaast wordt er al vroeg in de zwangerschap preventief getraind met speciale aandacht voor rug- buik en bekkenbodemspieren. Hierdoor wordt de kans op klachten en fysieke ongemakken verminderd. De lessen worden gegeven in onze vernieuwde Funxtion Zone. In deze speciale ruimte in onze club geeft Chantal elke week een wisselend circuit, dat is afgestemd op de dames die op dat moment in de groep zitten.  Binnen de theorielessen krijg je een goed beeld van de zwangerschap en wordt je voobereid op de bevalling. Één van de theorielessen is tevens een partnerles.

Anniek Masman - Rijen
"Het fijne van ZwangerFit is dat je actief samen bezig bent en tijdens het sporten ervaringen uit kunt wisselen. Dit ervaar ik als superleuk!" 

Chantal, ZwangerFit docente
“Het is tijdens de zwangerschap juist goed om in beweging te blijven of te komen. Het is alleen noodzaak om de training aan te passen aan de veranderingen in je lichaam!. Ik weet zeker, dat dit voor veel vrouwen een uitkomst is!”

Cookie instellingen