Crew Class Rowing

Crew Class Rowing (CCR) is een groeps-roeiprogramma op muziek, dat door Jan de Rooy wordt gemaakt. Roeien is een van de meest complete vormen van trainen. Omdat je zo'n 87% van je spieren gebruikt tijdens de roeibeweging, is CCR een heerlijke training voor zowel je conditie als je spierkracht. 

Uitgangspunt voor de lessen CCR is de speellijst met geweldige muziek. We roeien op muziek, omdat je het roeien dan veel makkelijker volhoudt! Er wordt geroeid op het ritme van liedjes uit alle deccenia van de popmuziek. En dat maakt het leuk, want er zit zo voor ieder wat wils bij! 

Intensiteit

Het is goed om te weten, dat Crew Class Rowing al te volgen is als je (nog) geen goede conditie bezit. We kunnen de roeimachine namelijk heel licht instellen. Naarmate je vaker deelneemt zul je merken, dat je conditie en ook spierkracht met sprongen vooruit gaat. En dat is leuk en heel motiverend!

Ben je op zoek naar meer intensiteit? Dan zetten we de machine wat zwaarder en je kunt je hart ophalen. 

Als je net als Jan van goeie muziek houdt, dan ben je bij Crew Class Rowing op het juiste adres! Je vindt de lestijden in ons lesrooster. Reserveren doe je via de DEWI-app.

 

Cookie instellingen