Effectief Afvallen - Bereik een gezond gewicht!

Afslanken. Veel van onze sporters willen heel graag strakker in hun vel zitten. Of gewoon een gezonder gewicht bereiken. Graag vertellen wij u meer over BenFit!

GRATIS PROEFWEEK

BenFit

Wij zijn er trots op dat wij licentiehouder zijn van het voedingsbegeleidingsprograma BenFit. BenFit is een 12-weekse voedingsbegeleidingscursus waarbij u individueel wordt begeleid door een van onze BenFit coaches. BenFit werkt met gewone voeding. Het programma laat je niet alleen een tijdje anders eten, bewegen en ontspannen. Als er namelijk niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat. Voordat je het in de gaten hebt, ben je dan weer terug bij af. 

Het eet-beweeg-relax programma van BenFit leidt je naar een leefstijlverandering, een lange termijn oplossing. Wij laten je middels BenFit begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen, te blijven en in balans te zijn. Het BenFit werkboek zal je daarbij helpen. Dit boek verandert je kijk op jouw manier van leven voorgoed. 

Meld je aan bij onze balie voor een afspraak met een van onze BenFit coaches!

Cookie instellingen