VACATURES! WE'RE HIRING

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers! 
Op dit moment hebben we diverse vacatures open staan!
 

Fitcoach/sportadviseur (m/v)

Voor versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Fitcoach voor 21,5 uur per week. Daarnaast geef je aan bestaande en nieuwe klanten sportadvies. 
 
Bij sportcentrum Jan de Rooy laten we klanten in een gezellige en professionele omgeving werken aan hun persoonlijke doelstellingen. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk, dat zowel onze medewerkers als onze leden zich ontwikkelen en meer kennis vergaren over een gezonde leefstijl. 
 
Functieomschrijving
Als je als klant voor de eerste keer binnenkomt in een fitnesscentrum kan je daar behoorlijke zenuwachtig van worden. Het is jouw taak als Fitcoach om zowel nieuwe als bestaande klanten zich op hun gemak te laten voelen. Vervolgens begeleid je onze sporters naar een gezondere leefstijl en geef je ze een sportadvies dat past bij de doelstellingen. Ook het maken van een trainingsprogramma hoort tot je taken. 
Tijdens de training zorg je voor een gezellige en veilige omgeving, ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de oefeningen en motiveer je de klanten het uiterste uit zichzelf te halen.
 
Daarnaast laat je potentiële leden de club zien en geef je door middel van een sportadviesgesprek het juiste advies om te gaan starten in onze club. 
 
Profiel
Wij zoeken iemand die het leuk vindt om mensen te helpen. Je straalt uit, dat je voor ze klaarstaat en hebt van nature een grote interesse in mensen. Op die manier geef je oprechte aandacht aan onze sporters zodat ze zich bij ons thuis voelen. Als onze sporters jou zien, dan weten ze meteen dat jij de fitcoach bent. En als jij een small-group training geeft, dan ben jij de sfeermaker!
 
Uiteraard heb je kennis van zaken als het gaat om training/beweging/preventie. 
 
Wij bieden je een sfeervolle omgeving waarin je op een professionele manier werkt. Daarnaast heb je in ons bedrijf volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Voor het salaris houden wij de adviezen aan vanuit onze branchevereniging NL-Actief. 
 
Interesse of vragen over deze vacature mail dan naar peter@janderooy.nl t.a.v. P Oonincx.
 

Medewerker bar/balie 

Profiel
Ben jij die gastvouw/gastheer die onze gasten altijd een warm welkom geeft? Onze gasten komen bij ons voor hun sportprogramma en velen blijven na afloop hangen in onze gezellige en warm aangeklede bar voor een kop koffie of heerlijke cappuccino. 
 
Jij staat altijd klaar voor een praatje en hebt van nature oprechte interesse in mensen. Daarnaast vind jij het belangrijk, dat onze sporters hun doelen halen. Daarom verwijs jij ze door naar diverse afdelingen en oplossingen binnen onze club. 
 
Voor nu gaat het om de volgende werktijden:
Maandagmiddag 13.00-18.00
Dinsdagmiddag 13.00-16.45
Vrijdagavond tot 18.00-21.00 uur
 
Kennismaken? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar adinda@janderooy.nl.
 
Mogelijk in combinatie met andere vacatures zoals oa. Fitcoach, sportadviseur of fysiotherapie praktijkondersteuner
 

Fysiotherapie de Rooy zoekt:

Een enthousiaste office medewerker/praktijkondersteuner m/v!
Wij zoeken een daadkrachtige collega die in de rol van backoffice medewerker een aanvulling wordt op ons dynamische team van 5 fysiotherapeuten. 12u per week verdeeld over 3-4 ochtenden.
Zomaar een werkdag…
‘Goedemorgen’! Je komt binnen in de sfeervolle ontmoetingsruimte van het gezelligste sportcentrum van Goirle. Je groet je collega’s en je pakt een heerlijke cappuccino. Je start de dag met het beantwoorden van telefoontjes en mails van cliënten. Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor de cliënten. Jij voorziet ze van alle informatie en maakt een afspraak in de agenda’s van onze fysiotherapeuten. De cliënt voelt zich gehoord, is op zijn gemak en komt met veel vertrouwen naar de gemaakte afspraak. Client blij, dus jij ook! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor o.a. de (financiële) administratie, declaraties, nota’s en ook voorraadbeheer. Je bent de spin in het web ter ondersteuning van onze fysiotherapeuten. Aan het einde van de ochtend ga je met een voldaan gevoel naar huis, want je hebt alles tot in de puntjes geregeld!
 
Wanneer hebben wij een match? Als je...
... oprechte aandacht en betrokkenheid hebt voor de cliënt.
... leergierig bent om binnen ons vakgebied als officemedewerker te ontwikkelen.
... alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben.
... een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en pro-actief kunt meedenken.
... van afwisseling houdt in je werkzaamheden.
... ervaring hebt in het werken met Word, Excel en Outlook
... net zo van humor houdt als wij....
Ben je net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou? Neem dan een kijkje op www.fysioderooy.nl of wordt alvast vrienden met ons op social media!
Wil je de cappuccino komen proeven...? Mail dan je reactie (CV en begeleidende brief) per direct naar Anne de Rooy, anne@fysioderooy.nl

Deze vacature kan in combinatie met de vacatures voor medewerker bar/balie en judo coordinator.  
 

Medewerker schoonmaak

Het gaat hierbij om een functie als schoonmaker van zowel het sportcentrum als onze groepsaccommodatie direct naast het sportcentrum. 
 
Profiel
Wij vinden het belangrijk, dat onze sporters in een schone omgeving kunnen trainen. Jij bent er in samenwerking met het schoonmaakteam voor verantwoordelijk, dat dit ook kan. Jij vindt het van nature belangrijk, om aandacht te hebben voor een schone omgeving. Daarnaast wil je ook deel uitmaken van ons team waarin iedereen in elke functie belangrijk is. 
 
De schoonmaak in het sportcentrum zal volgens een vast werkschema plaatsvinden. Dit zal veelal zijn in de vroege ochtend.
De schoonmaakwerkzaamheden in onze groepsaccommodatie zullen vaak plaatsvinden op de maandagochtend of de vrijdag tot 15.00 uur zodat een volgende groep onze accommodatie weer stralend schoon in gebruik kan nemen. 
 
Het gaat hierbij om ongeveer 8 uur per week vast in het sportcentrum en afhankelijk van de bezetting om 4-8 uur per week in onze groepsaccommodatie.
 
Zin om deze werkzaamheden bij ons te komen doen? Dan komen we heel graag met je in contact! Je kunt een mail sturen naar desiree@janderooy.nl of even bij ons binnen te lopen. 
 

Judo coördinator

Ben jij diegene die judo ziet als meer dan een sport alleen? Gun jij elke kind een aantal jaren van zijn leven judo? Dan is onderstaande functie echt wat voor jou! Onze judo afdeling bestaat uit zowel recreatieve judoka’s als wedstrijdjudoka’s in de leeftijd van 2 tot ongeveer 70 jaar. In totaal judoën er zo’n 200 judoka’s in onze club. 
 
Als judo-coördinator ben je verantwoordelijk voor:
 
 • Het houden van het overzicht over onze judo-afdeling
 • De planning van de judolessen 
 • De verzorging van de communicatie naar onze judoka’s en ouders/verzorgers
 • Het geven van 3 tot 6 uur judoles
 • Het geven van judo clinics aan basisschoolkinderen uit Goirle en omgeving om kinderen en ouders enthousiast te maken over judo in onze club! 
 • Het organiseren van de Judo-examens. Iedere leraar neemt de examens af voor zijn/haar groep. 
 • Het plannen van de coaching bij wedstrijden in samenwerking met onze wedstrijdsecretaris en de trainers 
 • Het mede-organiseren van evenementen waarin stimuleert, dat kinderen gaan judoën of dat blijven doen. Denk aan een teamdag, een clubkamp of je eigen ideeën. 
 • De social media van de judo afdeling 
 • Het verzorgen van een fijne sfeer en verbinding van de judoka’s in onze club. 
 
Wat verwachten we van je?
 • Je bent minimaal judoleraar A en vindt het fantastisch om judoles te geven aan kinderen en ze meer mee te geven dan alleen maar het leren van een beenworp of houdgreep. 
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je vindt het prachtig om evenementen te organiseren
 • Je hebt passie voor de judosport in brede zin
 • Je bent de spin in het web van onze judo afdeling
 
Deze functie is gemiddeld 10 uur per week, voor een groot deel zelf in te plannen. Deze functie is te combineren met een van onze andere vacatures voor FitCoach of bar/balie medewerker. 
 
Als je warm wordt van bovenstaande functie, mail dan je cv en brief naar janjr@janderooy.nl