Vacature schoonmaak team!

Vacature schoonmaak 16-20 uur p/w

 

Sportcentrum Jan de Rooy is op zoek naar een schoonmaker (m/v) voor ongeveer 20 uur per week. Je werkzaamheden zullen verdeeld zijn over het hygiënisch schoonhouden van de sportaccommodatie maar ook van de naastgelegen groepsaccommodatie ActiveStay. 

 

Wij werken in een klein en fijn team en je werkzaamheden zullen deels plaatsvinden terwijl er gasten in ons sportcentrum aanwezig zijn. Het maken van een gezellig praatje is daarbij natuurlijk vanzelfsprekend. 

 

Onze nette groepsaccommodatie wordt bezocht door verschillende sportieve groepen. Na een verblijf maak je de accommodatie schoon, zodat de volgende groep weer kan genieten van een fijn verblijf. Ook hier werk je in een klein team en de werkzaamheden zullen vaak op maandagochtend/middag en vrijdagochtend/middag zijn, precies op de wissel van de groepen. 

 

Heb je er zin in om aan deze werkzaamheden te beginnen en deel uit te maken van ons fijne team? Dan horen wij dat heel graag want we kunnen je hulp heel goed gebruiken!  

 

Bel met 013-534 25 60 of mail ons op info@janderooy.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Ook de overige werktijden worden dan in overleg besproken.