Trainersteam Judo

Bruno Culo
Bruno wordt vanaf september onze nieuwe hoofdtrainer. Bruno -judoleraar A en 2e dan-heeft ruime ervaring in het geven van zowel recreatieve lessen als wedstrijdtraining. Daarnaast heeft Bruno ook ervaring in het begeleiden van internationale judowedstrijden. Naast lesgeven en coachen zal Bruno ook het wedstrijdsecretariaat coördineren. Bruno zal werkzaam zijn op de vrijdag en de zaterdag. Omdat Bruno tijdelijk nog verplichtingen elders heeft, zal hij de les van de zaterdag pas vanaf oktober gaan geven. Tot die tijd wordt de wedstrijdtraining waargenomen door bekende gezichten. Bruno, van harte welkom in ons team!
 
Ben Trommelen
Ben is 6e dan Judo, judoleraar B en geeft al heel wat jaren les in onze club. Hij gaat de judoles geven op de vrijdagavond 20.30u. Ook gaat hij in onze club de ‘Zwarte band’ cursus verzorgen waarbij judoka’s leren hoe ze zwarte band of hoger kunnen worden. Over dit laatste volgt in het najaar meer informatie. 
 
Kenley Simons
Kenley (judoleraar A en 2e dan) is inmiddels een vertrouwd gezicht en geeft de wedstrijdtraining op de maandagavond. Daarnaast zal Kenley de judokampen van Judo Academy Netherlands blijven organiseren. “Mooi om te zien hoe hard de judoka’s trainen om het beste uit zichzelf te halen”, aldus Kenley. 
 
Vince Klijsen
Vince (1e dan) is voormalig topjudoka en heeft een tijd getraind bij het nationale team in Eindhoven. Hij is inmiddels weer helemaal terug in onze club en is zo enthousiast over judo, dat hij staat te trappelen van ongeduld om onze recreatieve judoka’s alles bij te brengen over judo. “Plezier behouden in het judo vind ik een van de belangrijkste dingen die ik bij het lesgeven in de gaten blijf houden bij mijn leerlingen!”, vertelt Vince. Vince, welkom in ons team! 
 
Monique van Rooij
Monique (1e dan) geeft al jaren les aan onze jongste judoka’s. Tuimeljudo voor kinderen van 2 en 3 jaar vindt Monique heel leuk, omdat ze naast de judokaatjes ook de ouders/verzorgers op de mat heeft. “Het is zo leuk om de wisselwerking te zien tussen ouder/verzorger en kind tijdens de les.” Daarnaast gaat Monique ook de judoles aan de 4/5-jarigen geven op de woensdag en vrijdag. 
 
Darian van Wijk
Darian (1e Kyu) is politieagente en heeft jarenlang les gehad en is ook assistent geweest van Meneer de Rooy en Meneer Grim. “Ik heb er superveel zin in om met de judoka’s aan de slag te gaan en ervoor te zorgen, dat ze allemaal zullen slagen tijdens het eerstvolgende judo-examen!” Darian, welkom in ons team! 
 
Anne de Rooy
Anne (4e dan) is de dochter van Meneer de Rooy en heeft vroeger op internationaal niveau wedstrijdjudo gedaan. In haar fysiopraktijk begeleidt ze al jaren de judoka’s bij blessures. Daarnaast heeft Anne aan onder andere Meneer Grim een aantal jaren krachttraining gegeven. “Al een paar jaar kriebelde het om weer iets met judo te gaan doen. Ik vind het super om onze wedstrijdjudoka’s op de donderdagavond mijn kennis bij te brengen om de beste wedstrijdjudoka te worden die ze kunnen zijn.” Daarnaast is Anne sportfysiotherapeute en zal ze samen met Kenley en Bruno de wedstrijdgroep begeleiden.