Nieuwe judolessen op maandag!

Een aantal maanden geleden hebben wij een aantal judolessen noodgedwongen verplaatst naar zondag. Niet een heel ideale situatie, want zondag is vaak een minder fijne dag om te judoën dan een doordeweekse dag. Helaas hadden wij op basis van de beschikbaarheid van onze judoleraren geen andere keuze. 

Inmiddels hebben we een oplossing gevonden, waardoor de judolessen van de zondag vanaf maandag 19 september gaan verhuizen naar de maandag. De laatste les op zondag is geweest op 11 september.

Judoka's van 6-9 jaar gaan naar de judoles op maandag van 16.00-17.00 uur.
Judoka’s van 10-16 jaar gaan naar de judoles op maandag van 17.00-18.00 uur. 

Meneer Gati Gorchkhanov gaat deze lessen op maandag verzorgen. Meneer Gati traint al vele jaren bij Sportcentrum Jan de Rooy. Hij is een ervaren judoleraar en heeft daarnaast een carrière als wedstrijdjudoka. “Ik heb er enorm veel zin in om onze judoka’s les te gaan geven. Eind januari is het volgende examenmoment en daar wil ik de kinderen optimaal op voorbereiden terwijl ze veel plezier beleven tijdens de judoles. Ik kan niet wachten om te starten!”, Aldus Gati. Graag willen wij Meneer Vince bedanken voor het geven van de judolessen op de zondag. Meneer Vince blijft als judoleraar verbonden aan Sportcentrum Jan de Rooy, dus wellicht, dat je hem in de toekomst nog eens tegenkomt in onze club. 

We zien je dus vanaf 19 september graag op de judoles op de maandag. Mocht de lestijd op maandag niet uitkomen, dan hebben we gelukkig nog meer judolessen op ons lesrooster staan. Stuur in dat geval een mailtje naar judo@janderooy.nl en we kijken samen naar welke les geschikt is. 


Met sportieve groet,

Judoteam Jan de Rooy