Kom naar onze lezing over Gezonde Leefstijl!

Iedereen weet wel ongeveer wat gezond is en wat ongezond is. Iedereen weet dat een appel gezonder is dan een snoepje. Maar een gezonde leefstijl houdt zoveel meer in dan dat! Maar wat dan?

Het aantal mensen met welvaartziektes neemt explosief toe. Denk hierbij aan kanker, dementie, hart- en vaatziekten, artrose en diabetes. Ook in de fysio- therapiepraktijk zien we steeds meer klachten, waarvan de oorzaak ligt in een ongezonde leefstijl. Vaak ook onbewust. Wat heeft onze leefstijl voor invloed op ons lichaam? Hoe komt het, dat steeds meer mensen last ervaren door een ongezonde leefstijl? Wat gebeurt er in ons lichaam als we dag in, dag uit een ongezonde leefstijl hebben. En zelfs als je denkt dat je gezond eet, klopt dat dan wel? Met sluwe marketing kunnen producenten en supermarkten ons laten denken dat we gezond bezig zijn. Maar is dat wel zo?
Het is onze missie iedereen te informeren over een gezonde leefstijl! Waarom...?
• Omdat wij vinden dat je recht hebt op de juiste informatie.
• Omdat wij overtuigd zijn dat je met de juiste informatie betere keuzes kunt maken!
• Omdat wij achter een gezonde leefstijl staan!
• Omdat wij graag de oorzaak van de klacht aanpakken en niet het gevolg!
• Omdat wij niet geloven in een quick fix, maar juist in lange termijn aanpak!
• Omdat jij toch ook graag gezond ouder wil worden.......?

Lezing
Om je te informeren over een gezonde leefstijl organiseren wij een lezing. Tijdens deze lezing bespreken we de drie pijlers van een gezonde leefstijl: voeding, beweging en ontspanning. Graag nodigen wij je uit om deze lezing bij te wonen!

Leefstijl Check-up
Ok, dan weet je straks wat een gezonde leefstijl is. En dan? Waar moet ik dan toch beginnen? Juist daarin willen we graag helpen. Stap voor stap. Onze twee leefstijlcoaches Chantal van Gestel en Anne de Rooy zullen je begeleiden in een “Leefstijl Traject”. Dit doen zij in samenwerking met professionals op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning. Na de lezing kun je jezelf aanmelden voor de Leefstijl Check-up!

Aanmelden
Meld je aan en kom kosteloos naar de lezing ‘Leefstijl, what’s in a name? Klik op onderstaande link om te bekijken wanneer de lezing gegeven wordt. 

Aanmelden kan door HIER te klikken en vervolgens het aanmeldformulier in te vullen.