Corona update 26 november

Beste sporters,

 
Op vrijdag 26 november hebben weer een persconferentie gehad waarin extra maatregelen zijn aangekondigd. Het goede nieuws is, dat we open mogen blijven, zij het tot 17.00 uur. 
 
Als vanzelfsprekend kun je erop rekenen, dat we er alles aan zullen doen om binnen de regels het maximale te doen zodat jij aan je gezondheid kunt blijven werken!
 
Openingstijden
Vanaf maandag 29 november passen wij onze openingstijden tijdelijk aan! 
Maandag tot en met vrijdag              07.00-17.00
Zaterdag en zondag                           08.15-16.00
 
Fitness & Milon Cirkel
Tijdens onze openingstijden kunt u terecht in onze Fitness & Milon Cirkel! 
 
Groepslessen
Omdat wij normaal gesproken een groot aantal groepslessen in avond hebben, gaan we onder deze omstandigheden ons lesrooster tijdelijk aanpassen! Zo gaan we een aantal extra lessen aanbieden in het weekend of bv in de vroege ochtend. Check meteen even je WOD-app om je favoriete les te reserveren.
 
Online lessen
Net zoals tijdens de vorige lockdown bieden wij ook weer online lessen aan. Wij zullen de komende week een aantal lessen opnemen en plaatsen op onze besloten facebook pagina “online Trainingen & tips Jan de Rooy Sportcentrum”
We kunnen deze keer geen materialen uitlenen, omdat deze gebruikt worden tijdens de lessen in de zaal. Mocht je RPM, SPRINT of Crew Class Rowing willen doen, maar passen de lestijden je niet, dan kun je tijdens onze openingstijden hier komen fietsen of roeien met behulp van de online lessen.
 
LINK NAAR ONLINE LESSEN

Judo & Jiu-Jitsu
Contactsporten zijn toegestaan. Wij streven ernaar om de Judo en Jiu-Jitsu zoveel mogelijk te laten doorgaan. Omdat wij vanaf 17.00u gesloten zijn, maken wij tijdelijk een aangepast rooster. 
 
LINK NAAR ROOSTER JUDO + JIU-JITSU
 
Fysiotherapie
Na 17.00u is het sportcentrum uitsluitend toegankelijk voor patiënten van Fysiotherapie de Rooy. 
 
Mondkapjes en 1,5m regel
In onze sportruimtes zijn wij niet gehouden aan de 1,5m regel en mondkapjes. Bij verplaatsen in onze bar en kleedkamers gelden deze regels wel. Wij vragen je om elkaars ruimte te respecteren.
 
Nog enkele tips:
  • Onze kleedkamers en sauna’s zijn geopend. Echter, wij willen je vragen om zoveel mogelijk thuis om te kleden en te douchen. 
  • Indien je drukte wilt vermijden kom dan niet trainen tussen 09.00uur en 11.00uur.
 
We zien je graag weer in onze club om te werken aan je gezondheid! 
 
Tot spoedig ziens!
 
Met sportieve groet,
Namens het hele team,
 
 
Jan de Rooy