Beginnerscursus Judo voor volwassenen

Graag vertel ik jullie iets leuks voor de ouders/verzorgers van onze jeugdjudoka’s! Ook voor oud judoka's die er over denken om weer op nieuw te starten met judo is dit een leuk bericht! 
 
In de afgelopen 30 jaar hebben wij binnen Sportcentrum Jan de Rooy duizenden judoka’s opgeleid. Vaak beginnen (kleine) kinderen aan judo om dat een aantal jaar vol te houden. Sinds een aantal jaren hebben we zelfs Tuimeljudo voor kinderen van 2 en 3 jaar op het lesrooster staan. We zien, dat het voor ouders niet altijd even gemakkelijk is om de judo- ontwikkelingen van hun kinderen te volgen.....☺
 
Speciaal voor de ouders van onze judoka’s gaan we een beginnerscursus judo organiseren. In 10 weken worden de ouders door onze ervaren judoleraren opgeleid voor de hele gele band! Het examen voor deze graduatie zal plaatsvinden in de laatste les. 
 
De cursus zal plaatsvinden op de woensdagavond van 20.15 tot 21.15 in onze ‘dojo’ en zal starten op woensdag 26 april 2023. 
 
Het is erg fijn als u een eigen judopak heeft, maar het is ook mogelijk om een leen- judopak te gebruiken. 
 
De kosten voor deze cursus van 10 weken (inclusief examen, band en diploma) bedragen €99,-. (kosteloos voor leden van het sportcentrum) Gelieve te voldoen bij inschrijving. Inschrijven kan tot uiterlijk 22 april 2023. De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers. 
 
Wij kijken er naar uit om vele ouders deze cursus te zien volgen, zodat ze samen met zoon of dochter de judosport nog beter kunnen beleven. Wij hopen, dat er vele vaders, moeders en ook opa’s en oma’s gaan deelnemen! 
 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar judo@janderooy.nl. Vermeld hierin je naam en telefoonnummer.
 
Met vriendelijke groeten
Namens Sportcentrum Jan de Rooy 
 
Jan de Rooij jr.