Jeugdlessen tijdens Pasen en de Meivakantie

Beste judoka’s, andere jeugdsporters en ouders,

 

 

Pasen staat voor de deur en ook de meivakantie is niet meer ver weg. Daarom geven we je graag meer informatie over het rooster tijdens de komende weken. 

 

Judolessen maandagavond 

We beginnen met een bericht over de judolessen op de maandagmiddag 16.15 en 17.15. Sinds het vertrek van meneer Grim uit onze club hebben wij gepoogd om een judoleraar te vinden, die in onze lijn de judolessen ging geven. Voor de maandag is het nog niet gelukt om iemand te vinden, die dat voor een langere periode deed. De laatste tijd neemt meneer Ben Trommelen de lessen waar. 

 

Het goede nieuws is, dat we een judoleraar hebben gevonden, die na de meivakantie met onze judoka’s aan de slag gaat en zich helemaal vindt in onze judofilosofie. Deze nieuwe leraar heet Jimmy Grandia en hij stelt zich aan de achterkant van deze brief aan jullie voor. 

 

Meneer Jimmy kan echter niet op maandag. Daarom verhuizen de judolessen van maandag 16.15 en 17.15 na de meivakantie naar de dinsdag om 18.00 en 19.00 uur.

 

We begrijpen, dat dit enige aanpassing vergt. Meneer Jimmy kan niet wachten om de judoka’s te ontvangen op de dinsdag. Mocht deze tijd écht niet uitkomen, neem dan even contact met ons op via judo@janderooy.nl, zodat we samen een geschikte andere lestijd kunnen vinden op bijvoorbeeld de vrijdag of zondag. 

 

Pasen

Op zondag 17 en maandag 18 april is het Pasen. Er is geen judo tijdens deze dagen. De judoka’s die trainen op zondag en maandag kunnen volgende week terecht tijdens de judolessen van vrijdag. 

YoungStarz
In ons sportcentrum hebben we voor kinderen van 9 tot 15 jaar een fantastisch fitnessprogramma: YoungStarz. Bij YoungStarz worden de kinderen begeleid door een van onze FitCoaches in het aanleren van verschillende fitnessoefeningen. Daarnaast wordt er hard getraind tijdens sportcircuits en WOD's. Uiteraard wordt de de training aangepast aan de leeftijd en het niveau van het kind. 
YoungStarz wordt gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.30. Als je normaal gesproken aan judo doet, mag je in de meivakantie YoungStarz uitproberen! Aanmelden doe je door een mail te sturen naar judo@janderooy.nl. 

 

Recreatief judo tijdens de meivakantie

Van zaterdag 23 april tot en met vrijdag 6 mei zijn er tijdens de meivakantie geen recreatieve judolessen voor de jeugd. Vanaf zondag 8 mei starten de lessen op zondag weer. 

 

Wedstrijdjudo tijdens de meivakantie 

Het lesrooster voor de wedstrijdjudoka’s vanaf 11 jaar van 23 april tot en met vrijdag 6 mei is als volgt:

 

Maandag     25/04     18.15

Donderdag      28/04    19.00

Maandag     02/05    18.15

Donderdag    05/05    19.00

 

De wedstrijdjudo op zaterdag 7 mei is weer als gebruikelijk. 

 

Friday Night Elite

De judo op vrijdagavond is op 29 april en 6 mei om 19.30uur

 

Wij wensen jullie fijne Paasdagen en een fijne meivakantie! 

 

 

Judoteam Jan de Rooy


--

Hallo judovrienden,

 

Graag wil ik mezelf voorstellen.

Ik ben Jimmy Grandia, 38 jaar en woonachtig in Waalwijk samen met mijn vrouw Debora en 2 zoontjes Aiden en Toby.

Doordeweeks werk ik in het speciaal onderwijs. Naast docent ben ik ook mentor van een groep leerlingen (16 tot 18 jaar) met special needs. 

 

Na de meivakantie mag ik het trainersteam van Jan de Rooy versterken. Op dinsdagavond om 18.00  en 19.00 uur ga ik de judolessen verzorgen.

 

De meesten van jullie zijn begonnen in Goirle met judo. Mijn judoroots liggen in Schijndel. Als 6 jarig mannetje ben ik begonnen bij Budoclub Schijndel. Rond mijn 12de ben ik overgestapt naar Judoclub Berlicum tot ongeveer mijn 25ste. 

Na mijn wedstrijd carrière met bijhorende blessureleed ben ik bij Dai-Ippo trainer geweest en heb ik nog een aantal jaren aan judo gedaan in Almere. 

 

Na een aantal verhuizingen ben ik samen gaan wonen in Waalwijk. Ik ben toen op zoek gegaan naar een nieuwe judoclub, waardoor ik bij Jan de Rooij terecht gekomen ben en waar ik nu inmiddels al 8 jaar met veel plezier judo.

 

Na 8 jaar komt er een nieuw hoofdstuk bij. Ik hoop met mijn onderwijsachtergrond en 30 jaar judo-ervaring de (toekomstige) judoka’s te inspireren en de judofilosofie van Jan de Rooy als trainer bij te brengen.

 

Tot snel.

 

Groetjes Meneer Jimmy