Corona update 20 december

Beste Sporters,


Beste sporters,
 
De overheid heeft helaas besloten, dat we tot en met vrijdag 14 januari weer de deuren moeten sluiten. Dat vinden wij uiteraard heel jammer en onbegrijpelijk! 
 
Wij zullen er dan ook alles aan doen om je fit te houden!
 
We hebben de afgelopen dagen gebruikt om alles te regelen en vanaf dinsdag zullen wij een heleboel activiteiten gaan aanbieden. Zowel buiten op de ruime parkeerplaats van ons sportcentrum als online via onze besloten facebook groep die we speciaal voor onze groepslesdeelnemers hebben gemaakt!
 
Groepslessen
In de WOD-app vind je alle lessen, die we gaan geven in de komende periode. Je vindt hier 2 verschillende type lessen:
 
OUTDOOR lessen op de parkeerplaats van het sportcentrum. Zo gaan we diverse circuits geven en RPM-bikes buiten zetten! Zorg ervoor, dat je warm bent aangekleed. Mocht deze les niet kunnen doorgaan vanwege het weer, dan zullen wij dit melden via de WOD-app. VOOR DEZE LESSEN RESERVEER JE VIA DE WOD-app!! Wij hopen alvast op sneeuw, voor de eerste les sneeuwballengooien en sneeuwpop maken…
 
ONLINE lessen via onze besloten facebook pagina. Deze lessen kun je thuis via facebook livestream meedoen en later nogmaals bekijken. Klik op deze link om bij deze groep te komen. In de WOD-app staat wanneer deze livestreams van start gaan, maar je hoeft hiervoor niet in te schrijven. Mag natuurlijk wel ;)
 
Uitleen materialen
Omdat we outdoor trainingen blijven aanbieden, lenen wij dit keer alleen Steps uit. Wil je een step + 4 blokken lenen om onze online lessen te volgen? Stuur dan een mail naar info@janderooy.nl en we zullen je op volgorde van binnenkomst uitnodigen om er een te komen afhalen. We vragen een borg van 50 euro per set. 
 
Buiten Fitness
In onze WOD-app kun je net als vorige keer reserveren voor onze buiten fitness! Onze fitnessinstructeurs zullen de losse materialen voor je buiten zetten, zodat je op onze parkeerplaats achter het sportcentrum kunt trainen. Tips nodig? Onze instructeurs staan voor je klaar om je te helpen bij de training. 
 
BenFit
Tijdens de feestdagen beweeg je over het algemeen wat minder en eet je wat meer… Herkenbaar? Start met BenFit! Nu kun je de eerste 2 weken zonder bijbetaling ons beproefde leefstijlprogramma uitproberen! Mail naar info@janderooy.nl en een van onze BenFit Coaches zal contact met je opnemen om BenFit uit te leggen.  

Fysiotherapie de Rooy is geopend
Omdat fysiotherapie valt onder de medische beroepen valt, is deze geopend als normaal. Voor het maken van een afspraak belt u naar 013-4300811 of mail naar info@fysioderooy.nl.
 
Jan de Rooy